Zum Inhalt springen

A pszichológia a pénz

  • von

Die Grafik "http://www.stangl.eu/www/grafik/money.jpg" kann nicht angezeigt werden, weil sie Fehler enthält.Mivel ott, ahol az emberek aktív, mindig az emberi psziché van szó, szintén játszik a pénzt kezelni pszichológiai tényezÅ‘k is fontosak. Ez magában foglalja például az a kérdés, hogy hogyan látod magad pénzt. Sok pénz van valami, ami kifogásolható, vagy akár illegális. Így tehát a téma, van egy kis pénz nem rossz, de túl sokat, hogy tönkreteszi a karaktert. Ezt a pénzt alapvetÅ‘en nyomtatott papírt, csereeszköz, hanem a felhalmozás. Ezt szolgálja az eszköz arra, hogy különbözÅ‘ termékekkel vagy szolgáltatásokkal összehasonlítható. Pénz nélkül, a közösség a férfiak a mai társadalom igencsak bonyolult. De miért sokan pénzt ennyire negatív? Például ott van az előítélet, hogy valaki, aki egy csomó pénzt, a pénzt valószínűleg készült tisztességtelen gyakorlatokat. Vagy, hogy egy személy tekinthetÅ‘ mohó, ha anyagilag jól felszerelt. Gazdag emberek is tulajdonítható, hogy egy rossz karakter vonások. Mint ahogy ez például Figyelmetlenség, a túlzott igények, megalománia vagy akár disingenuousness. Tehát te magad szeretnéd természetesen nem, így nem logikusan gazdag. És egy lesz még kerülni valamit, ami a vagyon. Egy kis kivétel, mert talán játszanak a lottón. Ez is szerepet játszik a félelem, hogy esetleg a jóléthez kapcsolódik kellemetlen mellékhatások, mint a amely összeköti az embereket az életedben, akik szeretik a vagyon nedvesíteni. Valószínűleg még a félelem, hogy mi is lesz majd nehéz megkülönböztetni, hogy a többi ember csak van valami köze az egyik, mert, mint egy igazán, vagy hogy azok csak a pénzt. Esetleg azt is lehet, hogy félek, hogy aztán esetleg a csalás áldozata, vagy akár a rablók. Ezek a félelmek természetesen nem önmagukban, mint a fejlÅ‘dÅ‘ egészséges kapcsolat a pénzt. Meg van pénze, persze, van sok elÅ‘nye. Ahhoz, hogy egy természetes kapcsolat a pénz, akkor kell szem elÅ‘tt tartani, hogy érdemben.
Pénzt kínál, néhány kivételtÅ‘l eltekintve, csak így lehet eleget tenni akarata és vágyai. Ez alól kivételt képeznek a partnerek és a megfelelÅ‘ állást, de megint, bár a pénz játszik szerepet egy bizonyos. A pénz, az egyik ingyenes, és több lehetÅ‘séget. Ezek közé tartozik a kiválasztott lakás, ruházat, kozmetikai termékek, élelmiszer-, üdülési és szabadidÅ‘s tevékenységek. Aki valamivel több pénz megfelel a legszigorúbb követelményeknek. De aki akar, amit akar teljesíteni, annak finanszírozása nem jön át. Mert a társadalom nem működhetnének, persze, ha mindenki tehet, amit akar. A lényeg, hogy mögötte egy csomó pénzt egy adott szolgáltatás. MielÅ‘tt bármilyen forrás áll valahol, és el kell végezni valami különleges. Árukat vagy szolgáltatásokat a pénzt. És ez a kritikus pont. Ha valaki azt akarja, hogy a pénz, meg kell tenni valamit érte. Élünk meritokrácia, hogy van. Attól függ, hogy mennyi pénzt keresett a szolgáltatás értékét, hogy nem nyújtottak be, de azt is nagyra értékelték, mivel ez a szolgáltatás, és fizetett pénzt. Például, az érték egy festmény attól függ, hogy mennyi pénz van valaki hajlandó megfizetni. Bárki, aki szeretne helyet életét jólét és a gazdagság is, ami kell tennie, hogy a teljesítmény maximalizálása jövedelmezÅ‘ség az egész.
Az összeget, amely felett az ember, van valami köze a hozzáállás. Bárki, aki ápolja önálló, magabiztos és öntudatos és csalhatatlanul megy útját, majd több pénzt keresni, és megengedhetik maguknak, egy jobb életstílus. Ebben az esetben a monetáris kifejezése a pozitív hozzáállás magában, hogy embertársai és az élet. Ezzel szemben azok, akik szenvednek kisebbrendűségi érzések, bizonytalan és a fenntartott és a negatív hozzáállást, hogy az életét, hogy nem hoz túl sok, ami megmutatkozik a pénzügyi helyzetérÅ‘l. Pénz és így fejezi ki a saját hozzáállás. A döntÅ‘ szerepe van a kérdés, hogy az egyik úgy gondolja, megérdemelte a jólét. Ez a tény nem, akkor automatikusan tart sakkban. A pénz tehát fontos, hogy tegyünk valamit a saját önbecsülését. Ha úgy gondolja, hogy egy értékes ember, majd a sajtó, hogy a külsÅ‘ a jobb anyagi körülmények között. Gyakori bölcsesség: „Ahogy belül – így nélkül.“ Ez azt jelenti, hogy a pénzügyi és anyagi értékeket, amelyek felett az a személy megfelelÅ‘je azok belsÅ‘ értékét. Mennyire értékes az a személy látja, mint értékes, úgy néz ki, az Å‘ életében.
Ha azt szeretnénk, hogy ez a jólét az életében, akkor önnek kellene feltétlenül dolgozni önbecsülését. Ezen túlmenÅ‘en, elengedhetetlen, hogy a tapasztalat, több, mint amit erÅ‘sségeit, képességeit és tehetségét van. Ugyanilyen fontos a saját szenvedélyek, érdekek és hajlamait. Ezek a tényezÅ‘k mondani valamit arról, hogy mi a területen meg kell keresni az Å‘ majdani pályafutásukat. Mert csak, mit csinál a legjobban, ez szintén nem a legjobb. Hol dolgozik a szenvedély, akkor is, hogy nagy és vigye tovább.
A pénz csereeszközként és a felhalmozás. Pénz nélkül, nem működhetne az emberi társadalomban. Mögött sok pénz van az ellátásra, mert élünk a meritokrácia. Ki akarja, hogy a pénz, meg kell adnia a haszon. A pénz egyik kifejezÅ‘dése a saját hozzáállását, különösen az önértékelés, mert kül-és beltéren.