Zum Inhalt springen

Psychológia peňazí

  • von

Die Grafik "http://www.stangl.eu/www/grafik/money.jpg" kann nicht angezeigt werden, weil sie Fehler enthält.Pretože tam, kde sú ľudia aktívni, vždy sa jedná o ľudskej psychike, tiež hraÅ¥ v zaobchádzaní s peniazmi psychologické faktory sú tiež dôležité. To zahŕňa napríklad otázka, ako vidíte sám seba peniaze. Pre mnoho, peniaze, je niečo, čo je nežiaduce, alebo dokonca nezákonné. Tak podľa témy, má trochu peňazí nie je zlé, ale príliÅ¡ to ničí charakter. Tieto peniaze je v podstate potlačený papier, prostriedok výmeny, ale aj uchovávateľa hodnoty. Slúži ako nástroj pre rôzne výrobky alebo služby porovnateľné. Bez peňazí by obec muži v naÅ¡ej dneÅ¡nej spoločnosti je pomerne komplikované. Ale prečo mnoho ľudí peniaze tak negatívne? Napríklad, tam je predsudok, že niekto, kto má veľa peňazí, má svoje peniaze pravdepodobne vyrobený s nekalým praktikám. Alebo, že osoba sa považuje za chamtivý, keď je finančne dobre vybavené-. Bohatí ľudia sú tiež pripísaÅ¥ nejaké zlé povahové vlastnosti. Ako by tomu bolo napríklad NedbanlivosÅ¥, nadmerné nároky, velikášstva či dokonca disingenuousness. Takže ste si chceli samozrejme nie je, takže by sme nemali byÅ¥ logicky bohatý. A jeden sa dokonca vyhnúť vÅ¡etkému, čo by mohlo viesÅ¥ k bohatstvu. Malá výnimka je možná, pretože hraÅ¥ lotériu. To tiež zohráva úlohu v strachu, že by mohlo spájaÅ¥ s bohatstvom nepríjemné vedľajÅ¡ie účinky, ako je ktorý sa bude pripájaÅ¥ ľuďmi vo vaÅ¡om živote, ktorí majú radi bohatstvo navlhčený. Tam je pravdepodobne tiež obavy, že nás potom môže byÅ¥ Å¥ažké rozlíšiÅ¥, či ostatní ľudia by sa vykonaÅ¥ len s jedným, pretože majú radi skutočne, alebo či sú len na peniaze. Možno môžeme maÅ¥ aj strach, že by potom mohlo byÅ¥ obeÅ¥ou podvodu, alebo dokonca zlodeji. Takéto obavy sú samozrejme nie v sebe, ako je vypracovanie zdravý vzÅ¥ah k peniazom. To má peniaze, samozrejme, má veľa výhod. Ak chcete získaÅ¥ prirodzený vzÅ¥ah k peniazom, mali by ste maÅ¥ na pamäti jej prínos.
Peniaze ponúka, s určitými výnimkami, jediný spôsob, ako splniÅ¥ jeho priania a túžby. Výnimky sú partnera a správne miesto, ale opäÅ¥, aj keď peniaze hrá istú rolu. S peniazmi, je zadarmo a má viac možností. Medzi ne patrí voľba bývanie, oblečenie, kozmetika, potraviny, rekreačné a voľnočasové aktivity. Kto má o niečo viac peňazí, môžu splniÅ¥ náročné požiadavky. Ale kto má želanie, ktorá chce splniÅ¥, na jeho financovanie je neprejde. Pretože naÅ¡a spoločnosÅ¥ nemohla fungovaÅ¥, samozrejme, ak každý mohol vziaÅ¥, čo chce. Dôležité je, že za veľa peňazí pre konkrétnu službu. Pred tým, než peniaze, je niekde a musí byÅ¥ vykonané na niečo konkrétneho. Tovar alebo služby do peňazí. A to je zásadný bod. Ak niekto chce zarobiÅ¥ peniaze, musí sa urobiÅ¥ niečo pre to. Žijeme v meritokracia, ktorá je. Záleží na množstvo peňazí zarobil z hodnoty služby, ktorá bola poskytnutá, ale bol tiež vysoko hodnotený ako túto službu a platí sa s peniazmi. Napríklad hodnota obrazu závisí na tom, koľko peňazí je niekto ochotný zaplatiÅ¥. Každý, kto si praje umiestniÅ¥ v jeho živote k prosperite a dokonca aj bohatstvo, ktoré musí urobiÅ¥, aby jeho výkonnosÅ¥ s cieľom maximalizovaÅ¥ ziskovosÅ¥ celej.
Výška peňazí, cez ktorého jeden má, má čo do činenia s názorom. Každý, kto sa stará o seba, je sebavedomý a sebaistý a neomylne ide svojou cestou, bude zarábaÅ¥ viac peňazí a môže si dovoliÅ¥ lepší životný Å¡týl. V tomto prípade je peňažné vyjadrenie súhrnu pozitívny postoj k sebe, k blížnemu a život. Naopak, tých, ktorí trpia pocitmi menejcennosti, neisté a rezervované a má negatívny postoj k jeho životu, ale neprináša príliÅ¡ veľa, čo sa odráža na jeho finančnú situáciu. Peniaze a tak vyjadruje svoj vlastný postoj. Zásadnú úlohu tu zohráva otázka, či človek verí, že si zaslúži prosperity. Je to fakt nie je, potom je automaticky udržuje vás v Å¡achu. Peniaze má preto zásadný urobiÅ¥ niečo s vaÅ¡im vlastným seba-úcta. Ak si myslíte, že je cenný človek, potom stlačte tlačidlo na vonkajÅ¡ej od v lepÅ¡ej finančnej situácii. VÅ¡eobecné mienka sa: „Ako vo vnútri – tak bez neho.“ Znamená to, že finančné a materiálne hodnoty, po ktorú osoba má svoj ekvivalent v ich skutočnú hodnotu. Ako cenná je človek vidí, ako cenná, to vyzerá v jeho živote.
Ak chcete, aby ju k prosperite v jeho živote, potom by ste určite mali pracovať na svoje vlastné-úcta. Okrem toho je nevyhnutné, aby v skúseností, viac než to, čo sily, schopnosti a talent máte. Nemenej dôležité sú naše vlastné vášne, záujmy a záľuby. Tieto faktory nám povedať niečo o tom, aké oblasti by ste sa mali pozrieť na jeho budúcu kariéru. Len pre to, čo viete najlepšie, to tiež robí najlepšie. Kde pracujete vášeň, budete tiež robiť veľké a posunúť ju ďalej.
Peniaze sú prostriedkom smeny a uchovávateľ hodnoty. Bez peňazí, nemohla fungovaÅ¥ v ľudskej spoločnosti. Za veľa peňazí je výhodné, pretože žijeme v meritokracia. Kto chce zarobiÅ¥ peniaze, musí poskytovaÅ¥ úžitok. Peniaze sú vyjadrením vlastný postoj, najmä vlastné-úcta, pretože, ako interiéru i exteriéru.