Zum Inhalt springen

Psykologi pengar

Die Grafik "http://www.stangl.eu/www/grafik/money.jpg" kann nicht angezeigt werden, weil sie Fehler enthält.Eftersom det där människor är aktiva, alltid det mänskliga psyket är inblandat, också spela i hanteringen av pengar psykologiska faktorer är också viktiga. Detta inkluderar till exempel frågan om hur du ser dig själv pengar. För många är pengar något som är stötande eller olagligt. Således under temat, har lite pengar är inte dåligt men för mycket av det ruiner karaktär. Dessa pengar är i grunden tryckt papper, ett bytesmedel utan också en värdemätare. Den fungerar som ett verktyg för att tillverka olika produkter eller tjänster som är jämförbara. Utan pengar, skulle den gemenskap av män i vårt samhälle idag vara ganska komplicerat. Men varför många människor pengar så negativ? Till exempel finns det fördomar som någon som har en massa pengar, har hans pengar troligen gjorda med illojala metoder. Eller att en person anses vara girig, om han är ekonomiskt välutrustad. Rika människor är också tillskrivas en del dåliga karaktärsdrag. Som skulle vara t.ex. Hänsynslöshet, överdrivna påståenden, storhetsvansinne eller ens disingenuousness. Så du själv vill naturligtvis inte, så vi borde inte logiskt vara rik. Och en kommer även undvika allt som kan leda till rikedom. En liten undantag beror på att kanske spela på lotteri. Den spelar också en roll i rädsla som kan vara förknippade med rikedom obehagliga biverkningar såsom som kommer att ansluta människor i ditt liv som gillar den rikedom fuktad. Som är förmodligen också en rädsla för att vi sedan kan bli svårt att särskilja om andra människor vill ha att göra bara med ett, för att de gillar en riktigt, eller om du bara out of the money. Möjligen kan vi också rädd att de skulle då möjligen vara utsatt för bedrägeri, eller till och med rövare. Sådana farhågor är naturligtvis inte i sig till exempel att utveckla en sund relation till pengar. Det har pengar, naturligtvis, har många fördelar. För att få en naturlig relation till pengar, bör du tänka på sina egna meriter.
Pengar erbjudanden, med några undantag, det enda sättet att uppfylla sina önskningar och begär. Undantag är en partner och rätt jobb, men återigen, trots att pengar spelar en viss roll. Med pengar, är ett gratis och har fler alternativ. Dessa inkluderar val av bostad, kläder, kosmetika, livsmedel, semester och fritid. Vem har något mer pengar kan uppfylla högt ställda krav. Men vem har önskemål som han vill uppfylla i sin finansiering inte kommer passera. Eftersom vårt samhälle inte kan fungera, naturligtvis, om alla kunde ta vad han vill. Det viktiga är att bakom en massa pengar för en viss tjänst. Innan några pengar görs någonstans och måste göras för något specifikt. Antingen varor eller tjänster till pengar. Och det är den avgörande punkten. Om någon vill tjäna pengar, måste han göra något för det. Vi lever i en meritokrati som är. Det beror på hur mycket pengar som kommer från värdet av den tjänst som tillhandahölls, men var också högt betyg som den här tjänsten och betalas med pengar. Till exempel beror värdet på en målning på hur mycket pengar som alla som är villiga att betala. Den som vill placera i sitt liv till välstånd och till och med rikedom, som måste göra för att få sina resultat för att maximera lönsamheten över.
Den summa pengar över som man har, har något att göra med attityd. Den som vårdar själv, är självsäker och självsäker och ofelbart går sin väg, kommer att tjäna mer pengar och kan ge en bättre livsstil. I det här fallet den monetära uttryck för en positiv inställning till sig själv, till sina medmänniskor och livet. Däremot är de som lider av känslor av underlägsenhet, osäker och reserverad och har en negativ inställning till sitt liv, inte ta för mycket, vilket avspeglar sig på hans ekonomiska situation. Pengar och uttrycker således hans egen inställning. En avgörande roll har frågan om man tror de förtjänade välstånd. Är det faktum gör inte, då är det automatiskt håller dig borta. Pengar har därför mycket viktigt att göra något med din egen självkänsla. Om du anser vara en värdefull person, sedan pressen på utsidan från i bättre ekonomiska förhållanden. Gemensam visdom är: „Som i – så utan.“ Detta innebär att de ekonomiska och materiella värden över vilka en person har motsvarande i deras inneboende värde. Hur värdefullt är en person ser som värdefullt, det ser ut i hans liv.
Om du vill få den att välstånd i sitt liv, så ska du definitivt arbeta på sin självkänsla. Dessutom är det viktigt att få in erfarenhet, mer än vilka styrkor, färdigheter och talanger du har. Lika viktigt är våra egna passioner, intressen och böjelser. Dessa faktorer berätta något om vilket område du ska leta efter hans framtida karriär. För bara det du gör bäst, är det också bäst. Om du arbetar en passion, kommer du också göra bra och ta den vidare.
Pengar är ett bytesmedel och värdemätare. Utan pengar, inte kunde fungera i det mänskliga samhället. Bakom en massa pengar är en fördel, eftersom vi lever i en meritokrati. Vem vill tjäna pengar måste det ge en fördel. Pengar är ett uttryck för det egna förhållningssättet, särskilt av självkänsla, för som inomhus och utomhus.