Zum Inhalt springen

Psykologi penge

Die Grafik "http://www.stangl.eu/www/grafik/money.jpg" kann nicht angezeigt werden, weil sie Fehler enthält.Da der hvor folk er aktive, altid den menneskelige psyke er involveret, spiller også i håndtering af penge psykologiske faktorer er også vigtige. Dette omfatter for eksempel, spørgsmålet om, hvordan du ser dig selv penge. For mange er penge noget, der er stødende eller endda ulovligt. Således under temaet, har en smule penge er ikke dårlig, men for meget af det ruiner karakter. Disse penge er stort set trykt papir, et medium for udveksling, men også en butik i værdi. Det tjener som et redskab til at gøre forskellige produkter og tjenester sammenlignelige. Uden penge ville fællesskabet af mænd i vores samfund i dag være ganske kompliceret. Men hvorfor mange mennesker penge så negativ? For eksempel er der den fordom, at en person, der har en masse penge, har hans penge nok lavet med urimelig praksis. Eller at en person anses for at være grådige, hvis han er økonomisk godt rustet. Rige mennesker er også tilskrives nogle dårlige karaktertræk. Som det ville være f.eks Hensynsløshed, overdreven krav, megalomani eller endda disingenuousness. Så du selv ønsker naturligvis ikke, så bør vi ikke logisk blive rig. Og man vil selv undgå alt, der kan føre til rigdom. En lille undtagelse er, fordi måske spille i lotteriet. Det spiller også en rolle i den frygt, der kan være forbundet med rigdom ubehagelige bivirkninger såsom , som vil forbinde mennesker i dit liv, der ligesom de rigdom fugtet. Der er formentlig også frygt for, at vi så kan blive svært at skelne, om andre mennesker kun ville have at gøre med en, fordi de kan lide en rigtig, eller om de er lavet kun på penge. Muligvis kan vi også bange for, at de kunne derefter eventuelt blive offer for svindel, eller endog af røvere. Denne frygt er naturligvis ikke i sig selv, såsom at udvikle et sundt forhold til penge. Det har penge, selvfølgelig, mange fordele har. For at få et naturligt forhold til penge, skal du huske på sin berettigelse.
Penge tilbud, med visse undtagelser den eneste måde at opfylde hans ønsker og lyster. Undtagelser er en partner og det rigtige job, men igen, selv om penge spiller en vis rolle. Med penge, er en gratis og har flere muligheder. Disse omfatter valg af boliger, tøj, kosmetik, fødevarer, ferie-og fritidsaktiviteter. Hvem har lidt flere penge kan opfylde strenge krav. Men hvem har ønsker, som han ønsker at opfylde, i finansieringen heraf ikke kommer forbi. Da vores samfund ikke kunne fungere, naturligvis, hvis alle kunne tage, hvad han ønsker. Det afgørende er, at bag en masse penge for en bestemt tjeneste. Før nogen penge er lavet et eller andet sted og skal gøres til noget konkret. Enten varer eller tjenesteydelser til penge. Og det er det afgørende punkt. Hvis nogen ønsker at tjene penge, må han gøre noget for det. Vi lever i virkeligheden en meritokrati. Det afhænger af mængden af penge, der tjenes fra værdien af den service, der blev leveret, men var også meget bedømt som denne tjeneste og er betalt med penge. For eksempel afhænger værdien af et maleri af, hvor mange penge der er nogen villig til at betale. Enhver, der ønsker at markedsføre i sit liv til velstand og endda rigdom, som skal gøre for at bringe sine resultater for at maksimere rentabiliteten på tværs.
Den mængde penge, hvorover man har, har noget at gøre med attitude. Enhver, der hæger selv, er selvsikker og selvbevidst og usvigelig går sin vej, vil tjene flere penge og har råd til en bedre livsstil. I dette tilfælde. Monetære udtryk for en positiv holdning til sig selv, at hans medmennesker og liv Omvendt, dem, der lider følelser af underlegenhed, usikker og tilbageholdende og har en negativ indstilling til sit liv, betyder det ikke bringe for meget, hvilket afspejles i hans økonomiske situation. Penge og udtrykker derfor sin egen holdning. En afgørende rolle spilles af spørgsmålet om, hvorvidt man tror de fortjente velstand. Er det den omstændighed ikke, så den automatisk holder dig i skak. Penge har derfor afgørende at gøre noget med dit eget selvværd. Hvis du mener at være en værdifuld person, så tryk på den udvendige fra i bedre økonomiske forhold. Almindelig visdom er: „Som i – så uden.“ Det betyder, at de finansielle og materielle værdier over, at en person har sit tilsvarende i deres indre værdi. Hvor værdifuld er en person ser som værdifuldt, det ser i sit liv.
Hvis du ønsker at bringe det til velstand i sit liv, så bør du helt sikkert arbejde på hans selvværd. Hertil kommer, er det vigtigt at bringe i erfaring, mere end hvad styrker, evner og talenter du har. Lige så vigtigt er vores egne lidenskaber, interesser og tilbøjeligheder. Disse faktorer fortæller os noget om, hvad område du skal kigge efter hans fremtidige karriere. For kun hvad du laver mest, det også er bedst til. Hvor du arbejder en passion, vil du også gøre en stor og tage det yderligere.
Penge er et medium for udveksling og et lager af værdi. Uden penge, kunne ikke fungere i det menneskelige samfund. Bag en masse penge er en ydelse, fordi vi lever i et meritokrati. Hvem ønsker at tjene penge, skal den give en fordel. Penge er et udtryk for ens egen holdning, især af de selvværd, fordi som indendørs og udendørs.