De psychologie van het geld

Die Grafik "http://www.stangl.eu/www/grafik/money.jpg" kann nicht angezeigt werden, weil sie Fehler enthält.Aangezien er waar mensen actief zijn, altijd de menselijke psyche is betrokken, spelen ook in de omgang met geld psychologische factoren zijn ook belangrijk. Dit omvat bijvoorbeeld de vraag hoe je jezelf ziet geld. Voor veel, geld is iets dat verwerpelijk of zelfs illegaal. Zo, onder het thema, een beetje geld is niet slecht, maar te veel van het puin het personage. Dit geld is in principe bedrukt papier, een ruilmiddel, maar ook een winkel van waarde. Het dient als een hulpmiddel om verschillende producten of diensten vergelijkbaar zijn. Zonder geld, zou de gemeenschap van mannen in onze samenleving vandaag de dag behoorlijk ingewikkeld zijn. Maar waarom doen veel mensen geld zo negatief? Bijvoorbeeld, is er het vooroordeel dat iemand die heeft een hoop geld, zijn geld waarschijnlijk heeft gemaakt met oneerlijke praktijken. Of dat een persoon wordt beschouwd als hebzuchtig, als hij is financieel goed uitgerust. Rijke mensen zijn ook toegeschreven aan een aantal slechte karaktereigenschappen. Als zou worden bijvoorbeeld Roekeloosheid, buitensporige claims, grootheidswaanzin of zelfs onredelijkheid. Dus je zelf wilt natuurlijk niet, dus moeten we logischerwijs niet rijk worden. En men zal ook voorkomen dat iets dat zou kunnen leiden tot rijkdom. Een kleine uitzondering is, want misschien spelen in de loterij. Het speelt ook een rol in de angst dat misschien met rijkdom vervelende bijwerkingen worden geassocieerd, zoals dat zal komen mensen in je leven die net als de welvaart bevochtigd. Er is waarschijnlijk ook de vrees dat we dan moeilijk kan worden om onderscheid te maken of andere mensen alleen zou moeten doen met een, omdat ze als een echt, of ze zijn gemaakt alleen op het geld. Mogelijk kunnen we ook bang dat zij zouden dan eventueel worden het slachtoffer van fraude, of zelfs door rovers. Dergelijke angsten zijn natuurlijk niet op zichzelf, zoals het ontwikkelen van een gezonde relatie met geld. Het heeft geld, natuurlijk, hebben vele voordelen. Om een natuurlijke relatie met geld, moet u rekening houden met de gegrondheid ervan.
Kwaliteitverhouding biedt, op enkele uitzonderingen na, de enige manier om zijn wensen en verlangens te vervullen. Uitzonderingen zijn een partner en de juiste baan, maar nogmaals, hoewel geld speelt een bepaalde rol. Met geld, een is gratis en heeft meer opties. Deze omvatten de keuze van de huisvesting, kleding, cosmetica, voeding, vakantie en vrijetijdsbesteding. Wie heeft er iets meer geld kunnen ontmoeten eisen. Maar wie heeft wensen die hij wil vervullen in haar financiering niet komt voorbij. Omdat onze samenleving niet kon, functie natuurlijk, als iedereen kon pakken wat hij wil. Waar het om gaat is dat achter een hoop geld voor een bepaalde dienst. Alvorens geld wordt ergens gemaakt en moet worden gedaan naar iets specifieks. Goederen of diensten in geld. En dat is het cruciale punt. Als iemand wil om geld te verdienen, moet hij iets doen voor. We leven in een meritocratie dat is. Het hangt af van de hoeveelheid geld verdiend van de waarde van de dienst die werd verstrekt, maar werd ook zeer gewaardeerd als deze dienst en worden betaald met geld. Bijvoorbeeld, de waarde van een schilderij hangt af van hoeveel geld er iemand bereid is te betalen. Iedereen die wil in zijn leven plaats aan de welvaart en zelfs rijkdom, die moet maken om zijn prestaties te brengen om de winstgevendheid te maximaliseren over te brengen.
De hoeveelheid geld waarover men heeft, heeft iets te maken met attitude. Iedereen die koestert zelf, is zelfverzekerd en zelfbewust en feilloos gaat zijn weg, zal er meer geld te verdienen en kan een betere levensstijl veroorloven. In dit geval, de monetaire uitdrukking van een positieve houding ten opzichte van zichzelf, zijn medemens en het leven. Omgekeerd, degenen die lijden aan gevoelens van minderwaardigheid, onzeker en terughoudend en heeft een negatieve houding ten opzichte van zijn leven, is het niet te veel mee, hetgeen tot uiting komt op zijn financiële situatie. Geld en dus spreekt hij zijn eigen houding. Een cruciale rol wordt gespeeld door de vraag of men gelooft dat ze verdienden welvaart. Is het het feit dat niet, dan automatisch het je op afstand houdt. Geld heeft daarom van cruciaal belang om iets te doen met je eigen gevoel van eigenwaarde. Als u denkt dat een waardevol persoon is, dan de pers naar buiten uit in betere financiële omstandigheden. Gemeenschappelijke wijsheid is: “Als binnen – dus zonder.” Dit betekent dat de financiële en materiële waarden waarover een persoon het equivalent daarvan in hun intrinsieke waarde. Hoe waardevol is een persoon ziet als waardevol, het ziet er in zijn leven.
Als u wilt brengen aan de welvaart in zijn leven, dan moet u zeker het werk op zijn gevoel van eigenwaarde. Daarnaast is het essentieel om in de ervaring, meer dan wat sterke punten, vaardigheden en talenten die je hebt. Even belangrijk zijn onze eigen passies, interesses en voorkeuren. Deze factoren ons iets vertellen over welk gebied je moet kijken voor zijn toekomstige carrière. Alleen voor wat u het beste doen, het doet ook best. Waar je een passie te werken, zal je ook grote en verdere stappen ondernemen.
Geld is een ruilmiddel en een winkel van waarde. Zonder geld, niet zou kunnen functioneren in de menselijke samenleving. Achter een heleboel geld is een voordeel, want we leven in een meritocratie. Die wil om geld te verdienen, moet zij een voordeel. Geld is een uitdrukking van iemands eigen houding, vooral van de eigenwaarde, want binnen en buiten.