Zum Inhalt springen

La psicologia dels diners

Die Grafik "http://www.stangl.eu/www/grafik/money.jpg" kann nicht angezeigt werden, weil sie Fehler enthält.Des d’allí, on la gent està activa, sempre la psique humana és, també en joc en tractar amb factors psicològics diners també són importants. Això inclou, per exemple, la qüestió de com es veu vostè els diners. Per a molts, els diners és una cosa que és desagradable o fins i tot il legal. Així, sota el tema, tenir una mica de diners no és dolent, però les ruïnes massa d’ell el personatge. Aquests diners és bàsicament el paper imprès, un mitjà d’intercanvi, sinó també un dipòsit de valor. Serveix com una eina per produir diferents productes o serveis comparables. Sense diners, la comunitat dels homes en la nostra societat avui en dia seria molt complicat. Però per què els diners dels molts tan negativa? Per exemple, hi ha el prejudici que algú que té un munt de diners, els seus diners, probablement ha fet amb les pràctiques deslleials. O que una persona es considera ser cobdiciós, si és econòmicament molt ben equipat. Els rics també s’atribueixen a alguns trets de mal caràcter. No és per exemple, Imprudència, excés de demandes, falsedat megalomania o fins i tot. Així que t’agradaria per descomptat que no, de manera que lògicament no ha de ser ric. I fins s’evitarà qualsevol cosa que podria portar a la riquesa. Una petita excepció és perquè potser jugar a la loteria. També juga un paper en el temor que podrien estar associats amb efectes secundaris desagradables riquesa com que es connecten a la gent en la seva vida que, com la riquesa humit. No és, probablement, també el temor que llavors pot ser difícil de distingir si altres persones només tenen a veure amb un, perquè els agrada realment, o si es fan només en els diners. És possible que tinguem por que també podrien després possiblement ser víctima de frau, o fins i tot pels lladres. Aquests temors no són, per descomptat, en si mateixos com el desenvolupament d’una relació sana amb els diners. Té diners, és clar, tenen molts avantatges. Per obtenir una relació natural amb els diners, vostè ha de tenir en compte els seus mèrits.
Els diners ofereix, amb algunes excepcions, l’única manera de complir amb els seus desitjos i desitjos. Les excepcions són una parella i el treball correcte, però de nou, encara que els diners juga un paper determinat. Amb els diners, un és lliure i té més opcions. Aquests inclouen l’elecció de l’habitatge, roba, cosmètics, aliments, vacances i activitats d’oci. Qui té poc més de diners pot satisfer els exigents requisits. Però, qui té desitjos que vol complir, en el seu finançament no es passi. Com que la nostra societat no podria funcionar, és clar, si tothom pot prendre el que vol. El que importa és que darrere d’un munt de diners per a un servei particular. Abans que els diners es fa en algun lloc i cal fer alguna cosa específic. Qualsevol dels béns o serveis en diners. I aquest és el punt crucial. Si algú vol guanyar diners, ha de fer alguna cosa per ell. Vivim en una meritocràcia que és. Depèn de la quantitat de diners guanyat a partir del valor del servei que es va prestar, però també va ser molt valorat ja que aquest servei i se’ls paga amb diners. Per exemple, el valor d’una pintura depèn de quants diners hi ha algú disposat a pagar. Qualsevol persona que vol fer en la seva vida a la prosperitat, i fins i tot la riquesa, que ha de fer perquè el seu rendiment per a maximitzar la rendibilitat a través.
La quantitat de diners sobre el que un té, té alguna cosa a veure amb l’actitud. Qualsevol persona que té cura un mateix, és segur de si mateix i segur de si mateix i segurament va a la seva manera, guanyarà més diners i poden permetre un estil de vida millor. En aquest cas, l’expressió monetària d’una actitud positiva cap a si mateix, als seus semblants i la vida. Per contra, aquells que pateixen de sentiments d’inferioritat, inseguretat i reservat i té una actitud negativa a la seva vida, que no aporta massa, que es reflecteix en la seva situació financera. Els diners i per tant expressa la seva pròpia actitud. Un paper fonamental és exercit per la qüestió de si un creu que mereix la prosperitat. És el fet que no, llavors automàticament el manté a ratlla. Els diners, per tant crucial per fer alguna cosa amb la seva pròpia autoestima. Si vostè creu que és una persona valuosa llavors, la premsa cap a l’exterior d’una millor situació econòmica. La saviesa popular és: „Com és dins – així fora.“ Això significa que els valors financers i materials sobre els quals una persona té el seu equivalent en el seu valor intrínsec. Quin valor té una persona veu com valuosa, busca en la seva vida.
Si vol portar a la prosperitat en la seva vida, llavors vostè hauria de treballar en la seva autoestima. A més, és essencial per portar en l’experiència, més del punts forts, habilitats i talents que té. Igualment important són les nostres pròpies passions, els interessos i les inclinacions. Aquests factors ens diuen alguna cosa sobre quin lloc ha de buscar a la seva futura carrera. Per només el que millor sap fer, sinó que també fa tot el possible. Quan vostè treballa en una passió, que també fan els grans i tenir encara més.
Els diners són un mitjà d’intercanvi i dipòsit de valor. Sense diners, no podria funcionar en la societat humana. Darrere d’una gran quantitat de diners és un benefici, perquè vivim en una meritocràcia. Qui vol guanyar diners, ha de proporcionar un benefici. Els diners són una expressió de la seva pròpia actitud, sobretot de l’autoestima, ja sigui en interiors com en exteriors.